Max Seeck
: Loukko


Tammi

Max Seeck on kirjailija, käsikirjoittaja ja espoolainen markkinointialan yrittäjä. Hänen esikoistrillerinsä Hammurabin enkelit (2016) nousi heti arvostelu- ja myyntimenestykseksi ja Suomen dekkariseura valitsi teoksen Vuoden esikoisdekkariksi.

Max Seeck on tehnyt nopean nousun maailman suosituimpien trilleristien joukkoon. Jessica Niemi -sarjan ensimmäisen osan, Uskollisen lukijan, käännösoikeudet on myyty yli neljäänkymmeneen maahan, ja se nousi The New York Timesin bestseller-listalle ensimmäisenä suomalaisena kirjana sitten Sinuhe egyptiläisen. Yhdysvaltalainen tuotantoyhtiö on ostanut Uskollinen lukijan tv- ja elokuvaoikeudet. Kansainvälisesti menestyneen Seeckin kirjat ovat kivunneet myyntilistojen huipulle myös Ruotsissa, Saksassa ja Tanskassa. Loukko on Jessica Niemi -sarjan neljäs kirja.

Max Seeck on yhdessä lapsuudenystävänsä Joonas Pajusen kanssa käsikirjoittanut ja ohjannut kauhuelokuvan Koputus, jonka tuottaa Solar Films. Elokuva on myyty kansainväliseen levitykseen nimellä The Knocking.